VENDÉGHÁZRÓL

Vendégházunk a Bakony egyik legtisztább levegőjű településén, Farkasgyepűn található. A Kossuth utcát kell keresnie, melynek utolsó házát elhagyva már megpillanthatja a 2,5 hektáron épült, kényelmes, tágas, ízlésesen berendezett Hölgykő Vendégházat.

A kapun befordulva, leparkolhat a kocsi felhajtón.

Pár lépés és máris a három szintes házunk szívében , a tágas 12-15 személyes étkezőbe, a kényelmes, barátságos nappaliba érünk. A jól felszerelt, gyönyörű konyha segít kiszolgálni kedves vendégeink napi energia igényeit. Vendégeim tehát önállóan főzhetnek, ehhez minden szükséges eszköz a rendelkezésükre áll. Hűtő fagyasztóval, villanytűzhely sütővel, mosogatógép, mikrohullámú sütő, kávéfőző, edények, tányérok, evőeszközök, poharak, bögrék.

És ha Önök, kedves vendégeim , teljes pihenésre vágynak, akkor kívánságaikra , tápláló, egészséges, finom reggelit és vacsorát készítünk.

Igény szerint megkóstolhatják a ház specialitásait, többek között a bakonyi módra készült sörös csülköt, vagy a Hölgykő módon készített, mézes-borzas csirkemellet.

Szintén a földszinten található a francia ágyas szoba, mely nászutasok, házassági évfordulót ünneplők igényeit is kielégíthetik. Mellette elegáns, csempével kirakott, hatalmas tükörrel ellátott dupla mosdós, bidével, toalettel, sarokkáddal, rádiós-masszázskabinnal felszerelt fürdőszoba található.

A nappali kényelmes fotelokkal, televízióval, DVD lejátszóval gondoskodik az Önök kikapcsolódásáról.

A nappalihoz, étkezőhöz és a konyhához is csatlakozó, részben fedett terasz, 12 fő egyidejű étkezésének ad helyet. Az étvágyat a friss bakonyi levegő garantálja.

Az emeleten található 3 db. 2 ágyas, 1 db. 4 ágyas szoba. A 2db. 2 ágyas szobához közvetlenül csatlakozik, zuhanyzóval, toalettel, mosdóval felszerelt fürdőszoba. 1 db. különálló, elegáns fürdőszoba is az Önök kényelmét szolgálja, amelyben dupla mosdó, bide, sarokkád, rádiós-masszázskabin található. A toalett, mellette, külön helyiségben lett kialakítva.

Minden szobához terasz is dukál.

Képzelje csak el !- a reggeli kávét a természetben gyönyörködve, nyugalomban ,madárcsicsergést hallgatva fogyasztja el. Hát nem fantasztikus!?

Házunk koronája az étkező fölött látható, fa és kovácsoltvas társításával készült korlát.

A pince szinten lévő hangulatos terem, jóízű beszélgetések, játékok, a kiváló borokban és jéghideg sörökben való elmélyülés helyszíne lehet.

Nyári esték kedvelt helye lehet a sörpad és asztal, bográcsozó és grillező hely.

Gyerekeknek a hinta és homokozó, udvari játékok.

Vendégeink számára . a téli szánkózáshoz szánkókat adunk. Kültéri pingpong asztalunk , tollasunk egy kis mozgásra buzdít. Vidám hangulatot biztosít egy-egy kártyaparti, társasjáték. Mélyüljön el a teraszon ülve egy jó könyvben, finom, testes bor kortyolgatása közben. Igazi felüdülés és élmény lesz.

Tökéletes ellazulást biztosít kedves vendégeinknek a fűthető dézsa-kádunk!

A nyári forró napokon, igazi felfrissülést nyújt egy fürdőzés a kültéri medencénkben.

Ám ezzel a kínálat még nem ért véget, hiszen szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek.

Látogasson el hozzánk! Jöjjön jókat enni, inni, nevetni !

Legyen a vendégem!

Facebook Galéria Vendégkönyv Foglalás